Sjukvårdsprodukter

Trygghetspaket från 11 800 kr exkl. moms

hs1medbrvska

 

Philips HeartStart HS 1 inklusive bärväska och dekaler

Lätt att lära!

Med minimal träning kommer du att känna dig så trygg att det är möjligt för dig att rädda livet på en medarbetare, en vän, en familjemedlem eller någon person på gatan.

Lätt att använda!

Naturlig röstinstruktion leder användaren genom alla steg vid HLR och defibrillering. Ger trygghet för att du vet att du kan rädda ett liv innan ambulansen kommer fram. Kan användas när som helst, var som helst och av alla.

Alltid klar för användning!

Omfattande automatisk självtest kontrollerar alla HeartStarts vitala funktioner dagligen, veckovis och månadsvis för att säkra att den alltid är klar för användning i en livshotande situation.

Röststyrd vägledning!

En klar och lugn röst hjälper dig med instruktioner som är lätta att följa.

Garantier: Maskin 8 år; Batteri i stand-by läge 4 år; Väska 5 år

Philips HeartStart HS 1 är världens bäst sålda Hjärtstartare, avsedd för lekmän och för placering på platser där det kan ta mer än 5 minuter tills Ambulansen har anlänt och finns vid den drabbades sida.

Den är till exempel lämplig på kontors- och industribyggnader, köpcentrum, flygplatser, skolor, campingplatser tågstationer, hotell, idrottsarenor, färjor, tandläkare etc. Även för ditt hem, i båten, sommarstugan, husbilen etc.

För tuffare miljöer, där det ställs högre krav, rekommenderar vi HeartStart FRx!

 

 

Corona

Information gällande Covid-19

Vi förstår att det är många som funderar över om våra kurser blir av och vilka riktlinjer vi följer. Vi på Utbildningshjulet AB följer hela tiden dagsläget i utvecklingen av riktlinjerna kring coronaviruset från folkhälsomyndigheten och följer deras direktiv. Vi har vidtagit alla åtgärder vi kan för att hindra smittspridning. Vi kommer att fortsätta att hålla utbildningar med fysiska träffar så länge FHM inte ändrar sina direktiv och så länge Transportstyrelsen förbjuder oss att undervisa på distans trots rådande läge. Detta innebär att alla kurser kommer att genomföras som planerat.
Vi önskar att du som kursdeltagare tänker på dina medmänniskor och stannar hemma om du känner förkylningssymtom. Du som är i riskgrupp har ett eget ansvar att själv fatta beslut om du vill komma eller ej.
Vår personal har strikt ansvar att inte komma till arbetsplatsen om de känner symtom.

Inga kurser kommer att debiteras vid sena avbokningar.

Utbildningen på ditt ID06-kort?

Utbildningen på ditt ID06-kort?

Kontakt

Telefon: 013-13 87 07

Postadress: Finnögatan 9, 582 78 Linköping
E-post: info@utbildningshjulet.se

Kontorets öppettider
Måndag – Torsdag: 07:30 – 16:30
Fredag: 07:30 – 15:30
Lördag, Söndag samt Helgdagar: Stängt

Hitta till oss!